Utbildningar

Om utbildningarna

Här erbjuder vi en webbutbildning som ger grundläggande kunskap om diskrimineringslagen och dess tillämpning. Ni hittar även en webbutbildning i fyra steg, där vi går igenom grunderna i ett förändringsarbete. Med dessa verktyg kan ni undersöka er verksamhet och ta fram åtgärder som kan göra att barn och unga känner sig ännu mer inkluderade och välkomna till er.

Hur?

Om ni önskar ett skräddarsytt utbildningskoncept så fixar vi det! Vanligtvis inleder vi med en föreläsning om ca 60 min med efterföljande samtal och workshops. Utbildningen kan delas upp på en halv- eller heldag eller på flera tillfällen. Utbildningen genomförs digitalt eller fysiskt, allt utifrån era behov och önskemål.

OBS! Om ni hellre önskar att vi kommer till er fysiskt med en föreläsning och/eller workshop så är det inga problem. Hör av er så pratar vi ihop oss om vad som passar er verksamhet bäst.

  • Diskrimineringslagen

    En webbkurs om Diskrimineringslagen. Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att veta mer om lagen och dess tillämpning. Kursen varvar teori med uppgifter och reflektionsfrågor, och tar ca 30 min att gå igenom. Du kan göra den själv eller tillsammans med andra exempelvis i en studiecirkel.

    Till utbildningen
  • Förändringsarbete

    I den här webbutbildningen kommer vi att gå genom grunderna i ett förändringsarbete som går ut på att undersöka er verksamhet och ta fram åtgärder som kan göra att barn och unga känner sig ännu mer inkluderade och välkomna till er.

    Till utbildningen